Суд заборонив блокувати машини

21-го квітня 2010 року Київський окружний адміністративний суд своїм рішенням оголосив такими, що не відповідають закону і підлягають скасуванню п.31, 32 Правил паркування в Україні, затверджені урядової Постановою №1342.

Цими пунктами було впроваджено практику блокування автівок за несплачену парковку. Відтепер, ця практика визнана судом не законною, оскільки, крім Рішення, яке Кабінет Міністрів збирається оскаржувати в апеляційному суді, суд також виніс ухвалу, яка забороняє блокування машин на весь термін розгляду апеляції. Апеляція Кабміну за оцінками юристів, буде розглянута не раніше ніж за рік-два і весь цей час блокувати машини буде заборонено, оскільки судова ухвала набрала чинності з моменту оприлюднення. Більше того, як вважають експерти, ймовірність, що Апеляційний суд залишить без змін ухвалу Окружного суду – дуже висока, оскільки практика блокування коліс є очевидно незаконною.

Судовий позов щодо скасування Правил Паркування і практики блокування авто було подано заслуженим юристом України Віктором Щербаковим та адвокатом Віталієм Кравчинським, за активної підтримки громадської організації «Комітет Прямої Дії».

Суд заборонив блокувати машини, Постанова №1342

Суд заборонив блокувати машини, Постанова №1342

Суд заборонив блокувати машини, Постанова №1342

Новости мотострингеров


Банковские истории ® Банковские истории ®
http://bank-stories.blogspot.com/
Карта путешественника ®Карта путешественника ®
http://russo-tourism.blogspot.com/
Всё про Киев, маршруты, достопримечательностиВсе про Киев (Киев-Weekend):
http://kiyv.blogspot.com/
Weapon & Security, Оружие и безопасность, МКПС, ICPSОружие & Безопасность ®
http://psm-r.blogspot.com/

Как Вы считаете, для того чтобы безаварийно ездить, важнее всего: